Публічний звіт 2020 голови Державного агентства інфраструктурних проектів України
Опубліковано 05 березня 2021 року о 14:00

Відбувся публічний звіт голови Державного агентства інфраструктурних проектів України Кирила Хом'якова за 2020 рік. Очільник агентства прозвітував про результати роботи за минулий рік та поділився планами на 2021 рік. 

"2020-й для Укрінфрапроекту був надзвичайно продуктивним роком. Попри коронакризу нам вдалося реалізувати ряд важливих інфраструктурних проєктів.  Розпочали будівництво стратегічно важливих для нашої країни аеропортів, розвиваємо систему автофіксації, Weigh-in-Motion, робимо максимум, щоб зберегти людські життя та знизити аварійність на автошляхах. Всі наші здобутки отримані завдяки спільній роботі команди Укрінфрапроекту та ДП “Фінінпро”. Пишаюся, що поруч професіонали, які “горять” своєю справою. У 2020 році були розроблені та прийняті фундаментальні документи, які є основою нової інфраструктурно розвиненої України. Це затвердження Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху до 2024 та відповідної Державної програми до 2023 року, внесення змін до Державної цільової програми розвитку аеропортів до 2023 року. 

За словами Кирила Хом'якова, топ реалізованих проєктів за 2020 рік - це встановлення 20 комплексів  Weigh-in-motion, закупівля 220 камер автофіксації, 4 «Фантомів», 72 TrueCam 2. Було придбано все необхідне для повноцінного запуску автофіксації порушень правил дорожнього руху. Також було завершено підготовчі роботи в МА «Дніпропетровськ» та розроблено проєктно-кошторисну документацію, отримано сертифікат будівельної готовності 1-ї черги та 1-го пускового комплексу 2-ї черги МА «Одеса», проведено вишукувальні роботи для визначення місця розташування аеропорту на Закарпатті, затверджено Стратегію підвищення рівня безпеки дорожнього руху на період до 2024 року, Державну програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху на період до 2023 року та затверджено зміни до Державної цільової програми розвитку аеропортів на період до 2023 року.

"Це все вдалося зробити завдяки допомозі Міністерства інфраструктури України, Офісу Президента України, Кабінету Міністрів та Верховної Ради. Це все перші кроки, завдяки яким кожен куточок України матиме безпечну інфраструктуру та авіаційний потенціал".

zvit-2020.pptx



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux